Korkeatasoiset klubitilat

Upouudet klubitilat

Uudet täysin remontoidut klubitilat ovat näyttävät. Tilat on suunniteltu niin rauhalliselle seurustelulle kuin isommille tapahtumille. Toisen kerroksen tyylikäs lounge/kahvila on suunniteltu erityisesti seurusteluun, lehtien lukemiseen ja vaikka penkkiurheiluun. Loungen perältä löytyy tuttu sinkkipöytä pelaamiseen. 

Tilat jäsenten käytössä 24/7

Klubitilat, saunaosasto, kabinetit ja alkuvuodesta 2022 valmistuvat juhlatilat ovat jäsenten vapaassa käytössä. Klubitiloihin pääsee sormenjälkiavaimella Aleksis Kiven kadun sisäänkäynnistä.

Päiväaikaan tiloihin pääsee myös Kirkkokadun puolelta ravintola Kosken sisäänkäynnistä. Ravintola on erillään varsinaisista klubitiloista, joten sen palveluja voi käyttää muutkin kuin  jäsenet. Klubitiloista on oma sisäänkäynti ravintolasaliin ja sen perällä oleviin äänieristettyihin kabinetteihin. 

Saunaosasto

Kauppaseuran saunalla jäsenet voivat viettää vapaa-aikaa. Saunaosastolla on n. 8 hengen saunan lisäksi viihtyisät seurustelutilat ja kahvila. Saunan saa päälle helposti nappia painamalla ja kylpemään pääsee jo reilussa puolessa tunnissa. 

Kabinetit

Ravintola Kosken yhteydessä on kolme 7 hengen kabinettia, jotka jäsen voi varata niin työ kuin vapaa-ajan käyttöönsä. Kabinettien nimet ovat Wigren (1), Mercedes Benz (2) ja Kesko (3). Kabinetit 2 ja 3 voidaan yhdistää avaamalla niiden välinen seinä. Varaaminen sujuu helposti SAWU-palvelun kautta kännykällä tai verkkosivujen kautta.

Kabinetit on varustettu taulu-tv:llä, johon on helppo kytkeä kannettava tietokone HDMI-kaapelilla. Kabinettien äänieristys on todella hyvä. Kabinetti Wigrenissa on myös parveke. Yhden hengen Framery-työtilaa ei voi varata erikseen. Avaa ovi ja käy sisään, niin valot syttyvät ja ilmanvaihto käynnistyy.

Juhla- ja koulutustilat

Uudet juhla- ja koulutustilat kerroksessa 3 tarjoavat modernit puitteet koulutustilaisuuksille ja esim. perhejuhlille.

Suuren n. 65 hengen salin lisäksi käytössä on 9 hengen neuvottelutila ja keittokomero, jossa on mm. iso kylmäkaappi ja tiskikone. Tiloissa on kaksi wc:tä.

Tiedustelut ja varaukset toiminnanjohtajalta.

Sali on varustettu videotykillä, tietokoneella, äänentoistolaitteilla ja fläppitaululla.
Ruoka- ja juomatarjoilut saa helposti Ravintola Koskesta. Tiloihin voi tuoda myös omat tarjoiltavat.
Neuvottelutila voidaan eristää muusta tilasta pariovilla.
Neuvottelutilassa on iso taulu-tv.
Previous slide
Next slide

Ravintola Koski

Klubin yhteydessä on 200-paikkainen business-, lounas- ja tilausravintola Koski. Kosken ruoka on korkealaatuista, tyylikästä, omassa keittiössä valmistettua ja elää sesonkien mukaan. Lounaalla ruoka tarjoillaan pöytiin. Keittiömestari Ilmari Saarikoski on klubiravintolan uusi ravintoloitsija.