Uusia ja vanhoja veljiä

Kauppaseura lyhyesti

Tampereen Kauppaseura on ainutlaatuinen, monipuolisesti liike-elämässä ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa mukana olevien jäsentensä seura ja kokoontumispaikka. Seura tarjoaa mahdollisuuden irtaantua arjesta keskustelemaan saman arvomaailman omaavien ihmisten kanssa omissa korkeatasoisissa klubitiloissaan.

Harrastamme yhdessä

Kauppaseuran jäsenet harrastavat yhdessä. Biljardisalilla kaikille sopiva viikkokärri on suosittu pelitapahtuma ja seuran biljardimestaruudesta pelataan useammassakin eri pelimuodossa. Myös golfia, padelia, keilausta, shakkia ja laulua harrastetaan yhdessä.

Tampereen Kauppaseura kuuluu Yhteistoimintaklubeihin, joita on ympäri Suomea ja joihin seuran jäsenillä on vierailuoikeus. Seurassa on yli 1 200 jäsentä.

Omat tilat keskustassa

Kauppaseura sijaitsee Kauppaseuran Kiinteistö Oy:n talossa osoitteessa Aleksis Kiven katu 15. Omien klubitilojensa lisäksi seura omistaa ravintolatilat kahdessa kerroksessa sekä useita asunto-osakkeita. Ravintolatoiminta on vuokrattu ulkopuoliselle ravintoloitsijalle.

Klubitiloihin kuuluvat kirjasto-kahvila, kabinetteja, juhlatila, biljardisali sekä saunaosasto. Jäsenten käytettävissä ovat langaton netti, televisiota kaapelikanavineen, äänieristetty Framery-työtila. Jäsenet voivat varata kabinettitiloja mm. kokouksia ja isompia tilaisuuksia varten. Tiloissa on luettavissa myös sanoma-, talous- ja aikakauslehtiä.

Organisaatio

Seuran johtokunnan ja lautakunnan jäsenet valitaan joulukuun sääntömääräisessä kokouksessa. Johtokunnan puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan ja jäsenet valitaan kolmeksi vuodeksi, kaksi tai kolme kunakin vuonna. Johtokunta valitsee keskuudestaan vuosittain varapuheenjohtajan.

Johtokunta

Kari Koskinen (pj), Antti Eskelinen, Harri Jaakkola, Hannu Rosenqvist, Samu Saarikoski, Antti-Jussi Tähtinen ja Teuvo Vastamäki

Jäsenlautakunta

Jari Alanen,  Jari Huhtala, Marko Jarva, Marko Kallio, Jorma Leppikorpi, Jukka Luoma, Pekka Pohjoismäki, Toni Rantanen, Peter Rasmussen, Pekka Sirviö, Sampo Siuko ja Janne Viinikkala

Kari Koskinen
puheenjohtaja

Pasi Borgenström
toiminnanjohtaja

Harrastuskerhot

Biljardi

J-P Orava (pj), Ari Koski, Petri Autio, Esko Hakkarainen, Mika Lehtimäki, Mikko Palmroth, Pekka Sirviö, Timo Tanhuanpää ja Aki Viinikangas  

Golf

Pasi Rouhiainen, Kari Viitanen, Petteri Lehmussaari, Akira Ropo

Bridge

Jorma Artama, Kalle Paasikoski

Keilailu

Urpo Versta

Tennis ja Padel

Jorma Heljopuro, Pasi Ikkala, Jani Jokinen, Mikko Palmroth, Petri Autio

Kauppaseuran Seniorit

Pekka Nikkilä, Asko Brax, Matti Koli, Kirmo Bergius

Kauppaseuran Pojat

Sampo Siuko, Teemu Vastamäki, Pekka Kovamäki

Kauppaseuran tiedejaosto

Mauri Grönroos, Tuomo Poutanen, Pekka Peltonen

Uusia kerhoja perustetaan jäsenten toimesta.
Some-kanavissa kuka tahansa voi koota uuden
lajin harrastajia yhteen

Jäseneksi

Tampareen Kauppaseura on reilun 1200 jäsenen yhteisö, johon liitytään sen arvopohjan, tarjoamien mahdollisuuksien ja klubitoiminnan vuoksi. Seuran toimintaperiaatteita ja arvoja ovat yksilön arvostaminen, yhteisöllisyys, rakentava ja kunnioittava käyttäytyminen sekä ennakkoluulottomuus, vuorovaikutus, yhteistyö ja paikallisuus.

Uusia jäseniä valitaan tavallisesti neljä kertaa vuodessa. Jäsenlautakunta voi hyväksyä Kauppaseuran jäseneksi hyvämaineisen miespuolisen henkilön kahden seuran jäsenen kirjallisen ehdotuksen perusteella. Johtokunnan ja jäsenlautakunnan jäsenet eivät voi toimia suosittelijoina. Hakijan on saatava kolmeneljäsosaa läsnäolevien äänistä tullakseen hyväksytyksi seuran jäseneksi. Äänestys on suljettu.

Jäsenedut

• Voi osallistua seuran järjestämiin, jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin
• Mahdollisuus varata kabinetteja omaan käyttöön (työ- ja vapaa-ajan)
• Käyttää vain jäsenille tarkoitettua saunaosastoa
• 24/7-kulkuluvan klubitiloihin
• Seuran hopeisen rintamerkin
• 2-4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden
• Sähköpostitiedotteita seuran toiminnasta
• Tuoda mieshenkilöitä tutustumaan klubitiloihin
• Jäsenetuja, esim. alennusta Ravintola Kosken lounaasta
• SAWU-mobiilisovelluksen käyttöösi

Kauppaseuralla tutustutaan uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja tavataan vanhoja tuttuja.