Seuran säännöt

Kaikki Kauppaseuran jäsenet ovat velvollisia noudattamaan seuran sääntöjä.

Jäsenet ovat velvollisia käyttäytymään arvokkaasti seuran huoneistossa ja noudattamaan moitteetonta järjestystä sekä hyviä tapoja. Jäsenet ovat myös vastuussa vieraittensa käyttäytymisestä. Seuran pukeutumissäännöt koskevat kaikkia sen jäseniä. Tämän lisäksi on noudatettava johtokunnan kulloinkin mahdollisesti antamia erikoismääräyksiä.

Seuran pukeutumissäännöt

1. Seuran virallisissa tilaisuuksissa, joita ovat sääntömääräiset kokoukset, kauden avajais- ja päättäjäistilaisuudet, klubien väliset yhteistoimintapahtumat sekä seuran edustustehtävät, on pukeuduttava pukuun tai yhdistelmä pukuun, johon kuuluu paita ja solmio tai poolopaita. Joulukuun kokouksessa (joulujuhla) tumma puku ja valkoinen paita.
  2. Muina aikoina seuran tiloissa riittää siisti, asiallinen pukeutuminen.
  3. Kesäaikana 1.6.–31.8. sallitaan vapaampi pukeutuminen ottaen kuitenkin huomioon kohdassa 2 mainitut näkökohdat.