Tampereen Kauppaseura ry huoneentaulu:

Tampereen Kauppaseura on historiastaan ylpeä, ainutlaatuinen, monipuolisesti liike-elämässä ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa mukanaolevien jäsentensä seura ja kokoontumispaikka. Seura tarjoaa mahdollisuuden irtaantua arjesta keskustelemaan saman arvomaailman omaavien ihmisten kanssa omissa korkeatasoisissa klubitiloissaan. Muuten seuran toiminta noudattaa aatteellisten yhdistysten toiminnassa vakiintuneita muotoja.

Kauppaseura sijaitsee Kauppaseuran Kiinteistö Oy:n talossa osoitteessa Aleksis Kiven katu 15. Omien klubitilojensa lisäksi seura omistaa ravintolatilat kahdessa kerroksessa sekä useita asunto-osakkeita. Ravintolatoiminta on vuokrattu ulkopuoliselle ravintoloitsijalle.

Klubitiloihin kuuluvat lounas-, kabinetti-, kortti- ja biljarditilat sekä kirjasto. Jäsenten käytettävissä ovat langaton internet-yhteys, kaksi televisiota kaapelikanavineen, videotykki sekä tietokoneita. Kauppaseuran jäsenille ja heidän miespuolisille vierailleen tarjotaan tiloissa myös edullista lounasta. Jäsenet voivat varata kabinettitilan mm. kokouksia ja isompia ruokaseurueita varten. Tiloissa on luettavissa myös sanoma-, talous- ja aikakauslehtiä.

Kauppaseuran jäsenillä on mahdollisuus myös erilaisten asioiden harrastamiseen. Esimerkiksi kaikille sopiva viikkokärri on suosittu pelitapahtuma ja seuran biljardimestaruudesta pelataan useammassakin eri pelimuodossa. Myös golfia, keilausta, shakkia ja kvartettilaulua harrastetaan. Seuralla on lisäksi oma puhallinorkesteri Old Gentleman Band.

Tampereen Kauppaseura kuuluu Yhteistoimintaklubeihin, joita on ympäri Suomea ja joihin seuran jäsenillä on vierailuoikeus. Kauppaseura jakaa vuosittain mahdollisuuksiensa mukaan stipendejä kaupan, tieteen ja taiteen tukemiseksi.

Seurassa on yli 1 000 jäsentä.