Organisaatio

Seuran johtokunnan ja lautakunnan jäsenet valitaan joulukuun sääntömääräisessä kokouksessa. Johtokunnan puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan ja jäsenet valitaan kolmeksi vuodeksi, kaksi tai kolme kunakin vuonna. Johtokunta valitsee keskuudestaan vuosittain varapuheenjohtajan.

JOHTOKUNTA

Teuvo Vastamäki (pj), Kari Koskinen (varapj), Harri Jaskari, Markus Mattsson, Hannu Rosenqvist, Samu Saarikoski ja Antti-Jussi Tähtinen.

JÄSENLAUTAKUNTA

Jari Alanen, Petri Autio, Asko Brax, Antti Eskelinen, Jussi Eskelinen, Jari Huhtala, Harri Jaakkola, Marko Jarva, Jorma Leppikorpi, Pekka Pohjoismäki, Teemu Vastamäki ja Jani Vilpponen.

HARRASTUSKERHOT

Seuran harrastustoiminnasta vastaavat kerhot ja toimikunnat

Biljardi

Ari Koski (pj), Petri Autio, Esko Hakkarainen, Heikki Karintaus, Mika Lehtimäki, J-P Orava, Mikko Palmroth, Timo Tanhuanpää ja Aki Viinikangas.

Golf

Pasi Rouhiainen (pj), Mikko Asonen, Kari Viitanen, Petteri Lehmussaari ja Joona Lähteenmäki.

Pelit

Jorma Artama ja Kalle Paasikoski.

Keilailu

Urpo Versta

Jorma Heljopuro, Pasi Ikkala, Jani Jokinen ja Martti Piiroinen.

Kauppaseuran seniorit

Pekka Nikkilä (pj), Asko Brax ja Matti Koli.

Kauppaseuran pojat

Sampo Siuko, Teemu Vastamäki ja Pekka Kovamäki.